zengzhi

Di luhur jasa OEM (manufaktur) sareng ODM (desain) unggulan, Fumax ogé nyayogikeun palayanan tambah nilai ka konsumén urang, sareng ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal tujuan bisnis.

 

Jasa nilai tambah anu kaasup tapi henteu diwatesan ku handap

NDA (Perjanjian Non-Panyingkepan)

VMI (Inventory Manajemén Vendor)

Logistik minuhan solusi sadunya

Tanda dagang & perlindungan Paténdistribusi di Cina

Beberesih custom

… Tambih deui…

 

Kami teras-terasan nyayogikeun jasa tambahan nilai tambahan, mangga ngahubungi kami langkung seueur pikeun jasa anu anjeun milari…