warehouse
cooperation

Fumax ngagaduhan program Inventory Management Vendor (VMI) dimana éta nawiskeun palanggan pikeun ngaoptimalkeun kinerja Supply Chain. Program VMI tanggel waler pikeun nyimpen inventaris pikeun aranjeunna numutkeun spésifikasi anu parantos ditangtoskeun.

Tim ngalacak naon kasadiaan produk anu nyapekeun dumasar kana laporan penjualan sareng ogé ngatur saham replenishment.

Program VMI nguntungkeun pikeun nalika pelanggan parantos béak saham atanapi peryogi cadangan cadangan, sabab éta ngahémat biaya gudang sareng masalah ngajaga tingkat inventaris.

Malah langkung saé, Program VMI ogé aya hubunganana sareng Program MTO (Made to Order) sareng Program pangiriman JIT (Just in Time).

Program ieu nguntungkeun dina ramalan 3-6 bulan produk réngsé janten nasabah henteu ngagaduhan langkung atanapi kirang tina produk anu dipikahoyong. Henteu ngan ukur ngabantosan ngajaga kasadiaan saham numutkeun produk anu dipesen ku konsumén, anu diawasi sacara mingguan atanapi bulanan tapi ogé ngajaga transparansi dina panggunaan produk bulanan.

Dina kasimpulanna, Inventory Manajemén Penjual ngamungkinkeun konsumén pikeun konsentrasi dina ngajual langkung seueur produkna, bari ogé ngajaga tab dina inventaris sareng kasadiaan sahamna, ngajaga épisiénsi sareng réspon gancang kana pesenan.

 

Naon Mangpaat VMI?

1. Inventory Dengdekkeun

2. Waragad Operasi Turunkeun

3. Hubungan Panyekel Langkung Kuat