Fumax ngagunakeun mesin Wave Soldering pikeun solder komponén liang sanajan. Éta ngagaduhan kualitas anu langkung saé tibatan soldering tangan. Éta gancang ogé.

Soldering gelombang ngawangun gelombang solder bentuk khusus ku solder cair cair dina permukaan cair tina solder mandi kalayan bantuan raksa. Teras nempatkeun PCB kalayan komponén anu dilebetkeun kana korsi conveyor, sareng ngalangkungan gelombang solder dina sudut sareng jero khusus pikeun ngawujudkeun sendi solder.

Wave solding1
Wave solding2

1. Naha milih soldering gelombang?

Nalika komponénna janten langkung alit sareng PCB langkung padet, kamungkinan sasak sareng sirkuit pondok antara sendi solder parantos ningkat. Soldering gelombang ngarobih masalah ieu sacara umum. Salain ti ieu, éta ngagaduhan sababaraha kaunggulan anu sanés:

(1) Solder dina kaayaan ngalir ngabantosan permukaan PCB soldered sareng solder langkung lengkep sareng nyandak fungsi konduktivitas termal anu langkung saé.

(2) Ngurangan waktos ngahubungi antara solder sareng PCB sacara signifikan.

(3) Sistem transmisi pikeun ngangkut PCB saderhana dilakukeun kalayan ukur gerak linier.

(4) Papan kontak sareng solder dina suhu luhur henteu lami, anu tiasa ngirangan kapal tina papan.

(5) Beungeut solder molten gaduh anti oksidan pikeun ngasingkeun hawa. Salami gelombang solder kakeunaan dina hawa, waktos oksidasi dikirangan, sareng limbah solder anu disababkeun ku slag oksida dikirangan.

(6) Kualitas luhur sendi solder sareng komposisi solder rata-rata.

Wave solding3

2. Aplikasi

Ngagunakeun soldering gelombang nalika plug-in diperyogikeun dina circuit board

3. Produksi nyiapkeun

Wave solding4

Pamulihan némpelkeun solder

Wave solding5

Aduk Témpél Solder

4. Kapasitas kami: 3 Sets

Merk : SUNEAST

Bebas timah

Wave solding6

5. Kontras antara soldering gelombang & soldering reflow:

(1) solder Reflow utamina dianggo pikeun komponén chip; Soldering gelombang khususna pikeun soldering plug-in.

(2) Solder Reflow parantos gaduh solder payuneun tungku, sareng ngan témpél solder anu dilebur dina tungku pikeun ngawangun sendi solder; Soldering gelombang dilakukeun tanpa solder di payuneun tungku, sareng dipasang dina tungku.

(3) solder Reflow: bentuk hawa suhu luhur ngagambarkeun soldering kana komponén; Solder gelombang: Solder molten ngabentuk solder gelombang kana komponén.

Wave solding7
Wave solding8