Déwan nirkabel

Fumax nyayogikeun sababaraha layanan kustomisasi papan nirkabel kalayan kualitas anu saé.

Papan nirkabel biasana dianggo pikeun Wireless Access Point Controller, anu mangrupikeun salah sahiji alat Internét, pikeun ngawujudkeun kontrol terpusat ti AP nirkabel.

Wireless Boards1
Wireless Boards2
Wireless Boards3

Objek utama papan nirkabel:

Éta inti jaringan nirkabel. Éta jawab pikeun ngatur sadaya AP nirkabel dina jaringan nirkabel. Manajemén AP kalebet: ngaluarkeun konfigurasi, ngarobih parameter konfigurasi anu aya hubunganana, manajemén cerdas frékuénsi radio, sareng kontrol kaamanan aksés.

Wireless Boards4
Wireless Boards5

Aplikasi papan nirkabel:

Alat transmisi nirkabel pikeun tegangan rig sumur sumur minyak;

Kontrol laju inverter nirkabel kamar pompa;

Ngawaskeun alat-alat kamar ketel, alat-alat ngawaskeun pepelakan waja, alat-alat grouting kadali nirkabel kadali jauh;

Monitor nirkabel suhu minyak trafo listrik;

Sistem monitoring nirkabel pikeun prosés produksi vulkanisasi dina pepelakan karét.

Wireless Boards6

Anu tiasa cocog sareng papan nirkabel:

Sénsor, pamancar, PLC, DCS, inverter, méter pinter, jst.

Wireless Boards7

Kapasitas papan nirkabel:

Nomer Modél: Turnkey

Bahan Dasar: FR4

Kandel tambaga: 0.1mm, 0.2mm

Papan Kandel: 0.21mm-7.0mm

Min. Ukuran liang: 0,1mm

Min. Garis Lebar: 0,1mm

Min. Spasi Garis: 0.1mm

Panungtung permukaan: Immersion Au, HASL

Warna: Héjo / Hideung / Biru

lapisan: 1-32

Sértipikasi: ROHS, ISO9001

Wireless Boards8

The signification tina ngembangkeun papan nirkabel:

Ngembangkeun gancang dewan nirkabel nyayogikeun prospek anu lega pikeun rékayasa sareng tanaga téknis dina sababaraha jinis komunikasi nirkabel.

Wireless Boards9