Imah Fumax SMT parantos ngalengkepan mesin X-Ray pikeun mariksa bagian solder sapertos BGA, QFN… jsb

Sinar-X nganggo sinar-X énergi rendah pikeun gancang ngadeteksi objék tanpa ngaruksak.

X-Ray1

1. Kisaran aplikasi:

IC, BGA, PCB / PCBA, uji coba solderability prosés permukaan, jsb.

2. Standar

IPC-A-610, GJB 548B

3. Fungsi X-Ray:

Anggo targét pangaruh voltase tinggi pikeun ngahasilkeun penetrasi X-Ray pikeun nguji kualitas struktural internal komponén éléktronik, produk bungkus semikonduktor, sareng kualitas sababaraha jinis sendi solder SMT.

4. Naon anu kedah dideteksi:

Bahan logam sareng bagian, bahan plastik sareng bagian, komponén éléktronik, komponén éléktronik, komponén LED sareng retakan internal sanésna, detéksi cacat obyék asing, BGA, papan sirkuit sareng analisis kapindahan internal sanés; ngaidentipikasi las kosong, las virtual sareng cacat BGA las anu sanés, sistem mikroelektronik sareng komponén anu dipasang, kabel, perlengkapan, analisis internal bagian plastik.

X-Ray2

5. Pentingna X-Ray:

Téknologi inspeksi X-RAY parantos nyandak parobihan anu anyar dina metode pamariksaan produksi SMT. Tiasa nyarios yén X-Ray ayeuna mangrupikeun pilihan anu paling populér pikeun pabrik anu hoyong ningkatkeun tingkat produksi SMT, ningkatkeun kualitas produksi, sareng bakal mendakan gagalna sirkuit dina waktos salaku terobosan. Kalayan tren pangwangunan nalika SMT, metode deteksi sesar rakitan anu sanés hésé dilaksanakeun kusabab batesanana. Alat-alat deteksi otomatis X-RAY bakal janten fokus énggal peralatan produksi SMT sareng maénkeun peran anu langkung penting dina bidang produksi SMT.

6. Kauntungannana X-Ray:

(1) Éta tiasa mariksa sinyalna 97% tina cacat prosés, kalebet tapi henteu diwatesan ku: solder palsu, bridging, monumén, solder anu teu cekap, blowholes, komponén anu leungit, sareng sajabana Khususna, X-RAY ogé tiasa mariksa alat solder gabungan anu disumputkeun sapertos sakumaha BGA sareng CSP. Naon deui, dina SMT X-Ray tiasa mariksa panon taranjang sareng tempat-tempat anu teu tiasa diparios ku uji online. Salaku conto, nalika PCBA dianggap lepat sareng disangka yén lapisan jero PCB rusak, X-RAY tiasa gancang parios deui.

(2) Waktu persiapan tés dikirangan pisan.

(3) Kalemahan anu henteu tiasa dipercaya kauninga ku cara uji coba sanés tiasa dititénan, sapertos: las palsu, liang hawa, cetakan anu goréng, jst

(4) Ngan sakali diperyogikeun pamariksaan pikeun dua sisi sareng papan sababaraha lapisan sakali (kalayan fungsi lapisan)

(5) Inpormasi pangukuran anu relevan tiasa disayogikeun pikeun meunteun prosés produksi di SMT. Kayaning kandel témpél solder, jumlah solder handapeun sendi solder, jsb.